MENÚ DE MENJADOR PER L’OCTUBRE
Escola Roser Capdevila - Polinyà | 30 setembre 2009 |Benvolgudes famílies del Roser Capdevila i en especial les de l’alumnat que fa ús del servei de menjador.
Ja podeu veure què menjaran aquest mes d’octubre.
Col·labora: Endermar
Bon profit
Direcció
| 
 OCTUBRE 2009 007  | 
||||
| 
 DILLUNS  | 
 DIMARTS  | 
 DIMECRES  | 
 DIJOUS 1  | 
 DIVENDRES 2  | 
| 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 Cigrons estofats amb patates  | 
 Mongetes tendres saltejades  | 
| 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 Croquetes de pernil amb amanida (enciam, blat de moro i tomàquet)  | 
 Pollastre al forn amb patates  | 
| 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 Iogurt  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 5  | 
 DIMARTS 6  | 
 DIMECRES 7  | 
 DIJOUS 8  | 
 DIVENDRES 9  | 
| 
 Llenties estofades  | 
 Espirals amb tomàquet i orenga  | 
 Crema de carbassó  | 
 Arròs a la milanesa amb verdures i carn  | 
 Sopa d’estrelletes  | 
| 
 Bunyols de bacallà amb amanida (enciam, pastanaga i olives)  | 
 Botifarra amb secas  | 
 Contracuixa de pollastre rostit amb patates i ceba  | 
 Llenguado amb salsa de marisc i amanida (enciam, soja i tomàquet)  | 
 Llom al forn amb patates i xampinyons  | 
| 
 Fruita de temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Iogurt  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 12  | 
 DIMARTS 13  | 
 DIMECRES 14  | 
 DIJOUS 15  | 
 DIVENDRES 16  | 
| 
 
  | 
 Sopa de galets  | 
 Arròs tres delícies  | 
 Macarrons bolonyesa  | 
 Llenties estofades amb arròs  | 
| 
 FESTA  | 
 Truita de patates amb amanida (enciam, blat de moro i olives)  | 
 Llom arrebossat amb patates  | 
 Filet de lluç al forn amb verdures (ceba, carbassó i patates)  | 
 Salsitxes amb tomàquet  | 
| 
 
  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Iogurt  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 19  | 
 DIMARTS 20  | 
 DIMECRES 21  | 
 DIJOUS 22  | 
 DIVENDRES 23  | 
| 
 Fideus a la cassola  | 
 Crema de carbassó amb rostes  | 
 Sopa de peix (amb arròs)  | 
 Tricolor de verdures (Patates, mongeta tendra i pastanaga)  | 
 Mongetes blanques estofades  | 
| 
 Croquetes de pernil amb amanida (enciam, blat de moro i pastanaga )  | 
 Estofat de vedella amb pastanaga i pèsols  | 
 Canelons amb amanida (enciam, tomàquet i blat de moro)  | 
 Pollastre al forn amb patates  | 
 Filet de lluç arrebossat amb amanida (enciam, soja i tomàquet)  | 
| 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Natilla  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 26  | 
 DIMARTS 27  | 
 DIMECRES 28  | 
 DIJOUS 29  | 
 DIVENDRES 30  | 
| 
 Sopa de pistó  | 
 Arròs amb verdures  | 
 Mongetes tendres amb patates  | 
 Galets gratinats  | 
 Cigrons amb espinacs  | 
| 
 Truita de patetes amb amanida (enciam, blat de moro i olives)  | 
 Hamburguesa amb formatge i ceba  | 
 Llonza de porc amb salsa de verdures  | 
 Suquet de rap amb amanida (enciam, soja i tomàquet)  | 
 
 Escalopa de pollastre amb patates 
  | 
| 
 Fruita del temps  | 
 Iogurt  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 





